pluja de nous

pluja de nous

dilluns, 20 de gener del 2014

BOSSA PEL MENJAR DE LA FEINA

Per fi he aconseguit acabar la bosseta per portar el taper, la fruita, el iogurt i la coca cola a la feina.

Això de fer feina a trompicons no m'agrada gens però és el que hi ha, quan una ha de passar la tarda entre una nena de tres anys que vol jugar amb mi i un de vuit que també vol jugar amb mi però que ha de fer els deures al meu costat, dutxar-se al meu costat, que li llegeixi al anar a dormir i una mica companyia quan tanco el llum.

Ara, el pacte que hem fet és que a la nit, jo li llegeixo el mateix número de pàguines que ell a llegit del seu llibre de lectura i cada vegada són més pàgines. Això és bo perquè li està agafant el gust a la lectura però també és temps.

El patró gratuït l'he tret de: sewmamasew , està en anglès però hi ha moltes fotos i amb una mica del google traductor és fàcil de seguir.








7 comentaris:

  1. És molt i molt maca! La roba m´encanta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Em vaig oblidar de dir-ho- La tela és del Tela Marinera. I gràcies per comentar.

      Elimina
  2. És molt xula i està molt ben feta!!!! Ets una artista!
    Acabo de descobrir el teu bloc, em quedaré a fer una ullada més extensa,
    Petonets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per passar-te per aquí i deixar un comentari tant estimulant.

      Elimina
  3. Quina xulada, aquesta bossa! Entenc això que expliques de cosir a trompicons... Té molta sort el teu fill que li puguis donar suport per llegir. D'aquí a poc ho voldrà fer sol i tu podràs cosir tranquil·lament al seu costat, jeje!! (i te'l miraràs amb un somriure, satisfeta d'haver-li dedicat el temps que necessitava)

    ResponElimina
  4. Gràcies per recordar-me que el que es fa pels fills es la millor inversió i més si es en amor i temps per ells. M'ha encantat el teu bloc. Fas unes coses ben maques ;-)

    ResponElimina